Nytårs menu 2017

Forret

Hjemmerøget torsk anrettet sprød salat serveret med rødbedecreme, wasabicreme og bagt skinke

Brød og smør

Hovedret

Bøf af oksemørbrad serveret med saltbagte cherry tomater, svampe med salturt, små pimenttærter, kartoffeltårn og rødvinssauce   

 

Dessert

Chokoladekage med saltkaramel serveret med havtornparfait og små søde chilikys

 

Pris pr. pers. 329,-

 

Hovedretten er tilberedt så De selv skal varme det.

Der følger udførlig instruktion med

Maden skal afhentes mellem kl. 13.00 til 16.00

Der kan købes vin som er tilpasset menuen

 

Hvidvin

Domaine de Pellehaut 2015

Pris pr. flaske 69,- 

Rødvin

Pèppoli Chianti Classico 2015

Pris pr. Flaske 149,-

“Boblevand”

Segura Viudas Semi Seco Cava

Pris pr. flaske 69,-