Julebuffet 2018  

På bordet

Røde og hvide sild med karrysalat

Buffet

Fiskefileter med remoulade og citroner

Varmrøget laks med citroncreme

Skinkesalat (fuglekvidder)

Tunmousse

Rejesalat

Røget dyrekølle med syltet bær

Sylte med rødbeder og sennep

 

Glaseret skinke med grønlangkål, brunede kartofler, rødbeder og sennep

Medister med stuvet hvidkål, sukker og kanel

Tarteletter med høns i asparges

Frikadeller med rødkål

Andelår

Ribbensteg med rødkål

Blodpølse med sirup

 

Ost med druer og kiks

Ris a la mande med kirsebærsauce

Ostelagkager med mandarin topping

Julesmåkager

Pris pr. pers. 655,-

Prisen er inkluderet

Fadøl, husets vine og vand. Der er mulighed for at tilkøbe spiritusbilletter af 35,- pr. stk. kaffe af 30,- pr. pers. og karrysuppe til natmad af 45,- pr. pers.