Forret 

Pandekageruller med mousse af varmrøget laks

Tunmousse med rejer, toppet med salat hertil urtedressing

Røget skinke serveret med rød pesto, oliven og små bagte tomater

Hovedret 

Langtidsbagt nakkekam på bund af løg, gulerødder og bacon

Rustikke kartofler tilsmagt med citron, hvidløg og timian

Rødvinssauce

Tarteletter med høns i asparges

Brocolisalat med rosiner, bacon, rødløg og sosikkekerner

Årstidens grønne salat

Dessert 

Osteanretning med druer og kiks

Chokoladebrownie serveret med vaniljeis og syltede bær

Brød og smør

Pris pr. pers. 299,-

Leveringsgebyr i Aalborgområdet 150,- andre områder ring for pris 

 

Ønskes natmad kan dette tilkøbes for 49,- kr. pr. pers. 

Pålægsbord med diverse tilbehør

Frikadeller med kold kartoffelsalat, rugbrød og smør

Tærter med skinke, løg og tomat serveret med grøn salat, dressing, brød og smør