Østre Gasværk (Gasolin Kopi band)

I Danmark er der utroligt mange Gasolin / Kim Larsen kopi-band, vel nok 8-10 stykker.

Østre Gasværk hører absolut til i den øverste top, og det vel også derfor de er så efterspurgte…

5 nordjyske drenge, som alle har rødder i Vendsyssel, har på kort tid slået navnet fast i Skandinavien. De spiller i både Danmark, Norge og Sverige, med nogle af de største hits fra 70′, 80′ og 90’erne.

Publikum har virkelig taget Østre Gasværk til sig.

Ligheden mellem Kim Larsens stemme og forsanger Rene Gerrick er slående. Det er en oplevelse hver gang, og energien i bandet smitter af på publikum. Der er fuld tryk på og feststemning når drengene går på scenen.
Østre Gasværk har været opvarmningsband for bl.a. Big Fat Snake, Smokie, Andrew Strong, Lars Lilholt, Bamses Venner og mange flere.

Derudover har de spillet som hovednavn på en del større arrangementer, bl.a. Træf på Toppen (siden 1999), Knivholt (Fr. havn), Århus festuge , Rødovres 100 års jubilæum, Sommerfester osv.

Østre Gasværk blev dannet 1996, og har kørt asfalten tynd i Danmark, med adskillige koncerter på såvel store som små scener. Intet er for småt for denne gruppe. Privatfest, firmafest, inden og udendørskoncert, festival ja de er over alt.

Østre Gasværk bringer nostalgien frem hos os alle, og dem som ikke kender musikken kommer hurtigt til at synge med på de geniale sange, de nu engang er…