Sammensæt selv Deres 3 retters menu
Vælg en forret, en hovedret og en dessert udfra nedenstående muligheder
Ved bestilling til under 10 personer, pålægges et gebyr på 150,- kr
Prisgruppe 1
235,- kr pr person
Forret
Tarteletter med høns i asparges
Dampet laks på salat med rejer og marinerede urter
Italiensk røget skinke med melonsalat
Hovedret
Kalvesteg stegt som vildt hertil waldorfsalat m.m.
Gammeldags oksesteg med grøntsager, sødt og surt
Flæskesteg med klassisk tilbehør
Dessert
Fromage efter eget valg
Isrand med marineret frugt
Daimis
Prisgruppe 2
285,- kr pr person
Forret
Fiskesymfoni af årstidens fisk
Varm røget laks med citroncreme
Røget dyrekølle med svampeterrin og æble-selleri kompot
Hovedret
Kalvefilet med årstidens grøntsager, ovnbagte kartofler og timiansauce
Svampefarseret unghanebryst med årstidens grøntsager, kartofler med skalotteløg og calvadossauce
Helstegt oksemørbrad med årstidens grøntsager, pommes Anna og rødvinssauce
Dessert
Gateau Marcel serveret med vaniljeis
Hindbærmousse på sprød nøddebund serveret med mørk chokoladeis
Hvid chokoladekage med blåbæris