Sammensæt selv Deres 3 retters menu
Vælg en forret, en hovedret og en dessert udfra nedenstående muligheder
Ved bestilling til under 10 personer, pålægges et gebyr på 200,- kr
Prisgruppe 1
255,- kr pr person
Forret
Tarteletter med høns i asparges
Dampet laks på salat med rejer og marinerede urter
Rejecocktail med dressing
Hovedret
Kalvesteg stegt som vildt hertil waldorfsalat m.m.
Oksefilet med årstidens grønsager, ovnbagte kartofler og rødvinssauce
Flæskesteg med klassisk tilbehør
Dessert
Fromage efter eget valg
Daimis med bærkompot
Prisgruppe 2
325,- kr pr person
Forret
Fiskemousse af røget hellefisk med jomfruhummerhaler
Varm røget laks med citroncreme
Røget dyrekølle med svampeterrin og æble-selleri kompot
Hovedret
Kalvefilet med årstidens grøntsager, ovnbagte kartofler og timiansauce
urtefaseret unghanebryst med årstidens grøntsager, kartofler med skalotteløg og calvadossauce
Helstegt oksemørbrad med årstidens grøntsager, pommes Anna og rødvinssauce
Dessert
Gateau Marcel serveret med vaniljeis
Hasselnøddekage med skovbærmousse med vaniljeis
Hvid chokoladekage med hindbæris