Om os

Jeg hedder Charlotte Freudendal, er 46 år

Jeg er udlært både kok og tjener fra Hotel Hvide Hus i Aalborg.

Skydepavillonen har været mit andet hjem, siden jeg i 2001 blev ansat som køkkenchef. Jeg har altid elsket- og passet huset som om det var mit eget – at lave lækker mad, udfra mine gæsters ønsker, og at bidrage til at gøre deres “særlige dage” mindeværdige er min store passion.

I 2014 blev jeg og den tidligere restaurantchef tilbudt at overtage forpagtningen af stedet, og siden 1. januar 2017 har jeg haft forpagtningen alene – En drøm gik i opfyldelse.

I vores smukke lokaler afholder vi arrangementer for mellem 20-200 personer.

Vi råder over 6 forskellige lokaler, og i har mulighed for selv at bestemme, hvilket af disse der passer bedst til jeres arrangement. Kontakt os for at aftale tid til en fremvisning af lokalerne og vi vil stå klar med råd og vejledning vedrørende både lokalestørrelse og bordopstilling.

Vi ser det som vores vigtigste opgave, så vidt det er muligt, at imødekomme de ønsker, I har til jeres fest. Lad jer inspirere af de allerede sammensatte menuer, eller lad fantasien spille. I fællesskab sammensætter vi den menu, og vælger den vin, der er med til at gøre netop jeres fest uforglemmelig.